Hvem er vi?

Litt om oss

 

Vi er gründere, salgsledere og markedsførere som hjelper kundene våre med å lykkes med leadsgenerering, salgsprosesser og effektiv kommunikasjon. Vår ambisjon er å hjelpe bedrifter med kostnadseffektiv markedsføring, og styre unna utdatert salgsmetodikk.

01. vi Utfordrer  

Vi er ikke redde for å utfordre kundene våre. Hvorfor skal du jobbe med noen som bare jatter med? Vi lover å utfordre deg, og bistå med nye perspektiv for å hjelpe dere videre.

02. vi tenker Langsiktig

Vi tenker alltid langsiktig. Det betyr ikke mangel på kortsiktige resultater, men at et samarbeid med oss skal gi varige effekter så dere kan vokse og erobre nye markeder. 

03. Vi er Resultatorienterte

Det skal ikke bare se bra ut – det skal gi resultater. Vi er fornøyde når dere når målene deres og vokser i tråd med ambisjonene. Resultatene skal snakke for seg selv.

Kundenes suksess

Gode resultater

Vi er lidenskapelig opptatt av salg og markedsføring. Med bakgrunn som salgsledere og markedsførere har vi et helhetlig fokus på hvordan vi skal få gode leads, hvordan vi skal konverte leads til kunder og gjøre oss synlige i riktige kanaler. Vi har spesialisert oss på å hjelpe små og mellomstore bedrifter med kostnadseffektive tiltak, og er vant til å jobbe med alt fra startups til godt etablerte aktører.

At kundene våre oppnår målene sine, og kan vokse er vårt aller vitigste fokus. Det gjenspeiles også i resultatene vi har skapt gjennom samarbeidene.

%

Fornøyd med samarbeidet

%

Av kundene kommer tilbake

Vårt ekspertise

Ting vi er veldig gode på

Leadsgenerering

Langsiktig strøm av kvalifiserte og varme leads.

Tydelig kommunikasjon

Enkle og engasjerende budskap som treffer målgruppene.

Salgsprosesser

Moderne salgsprosesser og metodikk som øker salget.

Visuelt innhold

Visuell kommunikasjon for økt engasjement.

Synlighet i riktige kanaler

Bli sett på Google, sosiale medier og de kanalene kundene dine bruker.

Oversikt og kontroll

Rapportering og oversikt med KPI’er og oppdaterte CRM.

Ta gjerne kontakt med oss


Nydalsveien 33, 0484 Oslo
+47 915 44 994
hei@elature.no