Ikke alle trenger de dyreste løsningene

nettside på en uke - til fastpris!

 

Unngå dyrere og lengre prosjekter enn du egentlig har behov for. Vi leverer en topp nettside på en uke så du øker synligheten og kommer i kontakt med kunder.

Ta konakt med oss

Fokus på det du har behov for

Hvem passer dette for?

Hvis du ønsker å øke synligheten, generere leads og skape et godt førsteinntrykk med en elegant nettside med høy ytelse er dette midt i blinken for deg.

Du får ikke en nettside med store integrasjoner, betalingsløsninger eller kompleks funksjonalitet. Det er heller ikke noe de fleste har behov for. Du får en profesjonell side med god informasjonsflyt optimalisert for konvertering – koblet til et CRM om ønskelig.

Tekst

Vi bistår i å få på plass teksten til nettsiden så det samspiller bra med det visuelle og snakker til målgruppen.

Visuelt

Vi ordner visuelt innhold som bilder, illustrasjoner og ikoner. Dersom dere har bilder som dere ønsker å ha med er det topp.

CRM

Vi setter opp og integrer et CRM om ønskelig. Enkelt for å håndtere henvendelser og se konverteringer.

Opplæring

Vi gir en kjapp opplæring etter overlevering så dere kan endre, legge til og oppdatere info etter behov.

Posessen

Slik jobber vi effektivt sammen

Vi har komprimert prosessen så vi kommer i mål på en uke uten at det går utover kvaliteten på resultatet. Dette gjør det mulig å levere en topp nettside med et tids- og kostnadseffektivt samarbeid.

01

Skjema og oppstartsmøte

Vi starter med å sende dere et skjema med noen spørsmål vi ønsker svar på. Deretter tar vi et oppstartsmøte for å gå mer i dybden og forstå hvem dere kommuniserer til og hva vi vil oppnå. Vi diskuterer alt som må med og begynner å dele informasjonen opp i forskjellige sider og seksjoner. Når vi har gått gjennom dette sender vi en fremdriftsplan for den kommende uken som viser når dere får leveranser fra oss, og når vi får feedback fra dere.

02

Struktur og innhold

Basert på informasjonen vi har fått setter vi sammen et dokument som inneholder forslag til strukturen på alle sidene, og forslag til tekst. Vi jobber for å gjøre teksten tilpasset målgruppen og sørge for et godt samspill med det visuelle. Dere gir oss feedback på struktur og tekst før vi begynner å sette det sammen til en nettside med det visuelle innholdet. Deretter tar vi en ny runde med feedback før vi gjør eventuelle justeringer og endringer og sørger for at alle henvendelser går til riktig sted.

03

Justeringer og leveranse

Dere får i et overleveringsmøte mulighet til å komme med ønsker om noen siste små justeringer. I møtet gir vi dere en liten introduksjon til redigering og bruk av nettsiden, rutinemessig vedlikehold og håndtering av henvendelser gjennom nettsiden/CRM. Så er vi ferdige. Dere har nå en splitter ny og lekker nettside etter bare en uke. Vi sender også en guide til hvordan dere kan drive mer trafikk til nettsiden, få en god rangering på Google og håndtere innkommende leads for å konvertere flest mulig til nye kunder.

Eksempler

Noen av våre tidligere prosjekter

Pris

Enkelt og forutsigbart

For å gjøre det så enkelt som mulig for deg jobbet vi med fastpris – der alt er inkludert og gjøres på en uke. Enklere og mer forutsigbart blir det ikke.

Kontakt oss

Er du interessert i å høre mer om hvordan dere kan komme i gang med en ny nettside? send oss en henvendelse nedenfor for å bli kjent, få litt mer info og se på kapasitet for en eventuell oppstart.