Målstyrt salg

Salgsprosessen som vinner avtaler

 

Kravene til selgere har endret seg. Moderne kunder som gjør mye research selv trenger en moderne selger, og en salgsprosess som matcher kundereisen godt. Vi hjelper deg med økt konvertering av leads til kunder, og salgsprosessen som gjør at du er i kontroll.

SpesialtiesSpesialister på B2B salg

Hva vi tar tak i

En selgers hverdag kan by på mange uforutsette situasjoner. En lite forutsigbar hverdag kan være frustrerende for både selger og ledelsen, og gjør det vanskeligere å vokse. I Elature har vi erfaring med å bygge bedrifter gjennom gode salgsprosesser og effektive rutiner. Vi hjelper deg med å sette opp den optimale salgsprosessen for din bedrift, og hvordan du tar full kontroll over fremdriften. Dette gjør vi gjennom gode rutiner, riktig bruk av verktøy og smarte grep som forebygger de uforutsette situasjonene.

Vurdere kundereisen

Hvordan blir kundene kjent med deg, hvilke salgspunkter tenner dem og hva trenger de av informasjon?

Leadsgenerering

Kombinasjonen av inbound og oppsøkende salg. Hvordan kan vi få kontakt med en potensiell kunde uten å oppfattes som innpåslitne, men tilby verdi.

Pipeline og salgsprosess

Hvordan bruke KPI’er til å sikre en jevnt vektet pipeline, og sette opp en salgsprosess som matcher kundereisen. 

Kontroll i salgsprosessen

Hvordan få full kontroll gjennom hele salgsprosessen og forebygge innvendinger og vanskelige situasjoner.

Etter salget

Rutiner for mersalg og bruke fornøyde kunder til å generere nye leads.

Prosessen

Slik fungerer samarbeidet

Kartlegging og mål

Vi starter med å forstå målgruppene, kartlegge kundereisen og definere målene deres. Så ser vi på hvordan en salgsprosess burde se ut steg for steg, og hvilke verktøy og grep som passer til dere.

Oppsett og testing

Så setter vi opp salgsprosessen og tester ulike tilnærminger, innsalg og steg i prosessen for å se hvilke ting som gir best resultater, og om noe burde endres. Vi lander til slutt med en optimal prosess.

Gjennomføring

Når vi har testet og bekreftet den optimale salgsprosessen med riktig steg, riktig verktøy og ulike grep gjelder det bare å gjennomføre i tråd med KPI’ene. Vi rådgir salgsavdelingen til dere er varme i trøya.

Trenger du innspill?

Book et møte med oss

Vi gir deg gjerne innspill etter å ha hørt mer om dere, målgruppen og hvordan dere jobber i dag.


Ta gjerne kontakt med oss


Nydalsveien 33, 0484 Oslo
+47 915 44 994
hei@elature.no