Våre tjenester

Hva kan vi hjelpe deg med?

Vi kan hjelpe deg med mye innenfor salg, markedsføring og synlighet. Enten det er nye nettsider, selgende videoer, salgstrening eller noe annet. Se noen av tjenestene våre nedenfor, eller ta kontakt for å fortelle hvilke utfordringer dere har. 

Salg og markedsføring kan virke overveldende, men du har gode valgmuligheter.

Salgstrening

Moderne kjøpere krever moderne selgere. Hva er selgers rolle i en digital verden, og hvordan skal vi jobbe for å oppnå best resultater. 

Les mer

Telefonsalg og cold calling går av moten. I tillegg til å være tidkrevende og gi varierte resultater er det få kunder som setter pris på dette. Moderne kunder krever moderne selgere – du kan få en mer effektiv salgsorganisasjon som også bygger bedre merkevare gjennom å jobbe smartere med salg.

Vi tilbyr kursing og opplæring for å tilføre salgsavdelingen nye perspektiver og effektive grep. Vi tilpasser innhold basert på din bedrift, og fokuserer på følgende temaer: 

  • Leadsgenerering og oppsøkende salg 
  • Hvordan ta kontroll i salgsprosessen 
  • Retoriske grep og håndtering av vanskelige situasjoner 
  • God bruk av aktivitetsmål
  • Vinne kunden
  • Etter salget 

Ta kontakt så kan vi tilpasse et kurs eller workshop for din bedrift.

CRM og Hubspot

Kom i gang med Hubspot – markedsledende CRM med automatisering for salg og markedsføring. Smart bruk av CRM. 

Les mer

CRM – customer relationship management – er oversikten over alle kontaktene, bedriftene og avtalene du har. og det er viktig å holde orden på dette. Gode CRM rutiner gir oversikt over verdien dere sitter på i form av kontakter, hvilke faser kontaktene er i (marked eller salgskvalifiserte leads, kunder, evangelister, partnere osv.). Med god inndeling i CRM’et kan du også legge inn rutiner for oppfølging av riktig kontakter til riktig tid, og gjøre det enkelt for alle i bedriften å holde oversikt, uavhengig av turnover og sykefravær. 

Hvilket CRM system som passer for deg og dine vekstambisjoner, og hvordan du burde bruke det kan være et vanskelig valg. Vi kan rådgi og bistå med å legge inn gode rutiner for å komme i gang. 

Hubspot er det et komplett system for salg og markeds automatisering, med et CRM som grunnmur. Her kan du styre markedsaktivitetene dine og tracke alt, i tillegg til å sette opp automatisk håndtering av leads så ingenting glipper mellom fingrene. Du kan automatisere deler av salgsprosessen og integrere det mot systemene du bruker i dag. Hvis du er interessert i å komme i gang med Hubspot sine funksjoner for salg eller markedsføring kan vi bistå med oppsett og innholdsproduksjon.

SEO

SEO – søkemotoroptimaliseringen – er måten du kommer deg høyt opp på Google, og ikke blir usynlig på den beryktede andresiden til Google. 

Les mer

Vi starter med å gjøre en søkeordsanalyse for å finne de søkeordene vi burde satse på, for å gjøre deg synlig hos potensielle kunder som ikke kjenner til dere enda. 

Deretter sørger vi for at nettsiden din møter alle krav for å være optimalisert for søkemotorene og tilpasser så det passer de søkeordene vi ønsker å rangere høyest på. Neste steg er å lage en oversikt over alt innhold vi kan generere som gjør at du flyttes høyere opp i konkurranseutsatte søkeord.

Søkemotorene jobber ut fra søkers intensjon, og ønsker å hjelpe søkeren med å finne det de oppfatter som relevant informasjon. Derfor er det viktig at vi fremstår som de fremste ekspertene, som Google mener kan besvare søkers intensjon. Dette vil kreve strategisk innholdsproduksjon som gjør at vi bedrer rangeringen over tid. 

Webutvikling

Førsteintrykket til bedriften din, og en veldig viktig kanal for leadgenerering og salg. Vårt fokus er å engasjere målgruppene dine.

Les mer

Viktigheten av en god nettside må ikke undervurderes. Det er førsteinntrykket veldig mange potensielle kunder får, og ofte der en en kjøpsprosess starter.

Vårt fokus når det kommer til nettsider er selve målet med nettsiden – nemlig å engasjere målgruppene dine – uansett om det er kunder eller ansatte. Vi satser på enkel og engasjerende kommunikasjon, satt opp oversiktlig med flere punkter for konvertering. Dette gjør at vi har målgruppens informasjonsbehov som utgangspunkt, og bruker nettsiden som et verktøy for å generere leads.

Vi står for hele prosessen – inkludert tekst og visuelt innhold. Vi starter med et oppstartsmøte for å få mest mulig informasjon. Deretter lager vi skisser som dere gir feedback på før vi konkretiserer mer. Det er en tidseffektiv prosess og dere får alltid komme med innspill. Dere godkjenner alt før vi publiserer noe. Når nettsiden er publisert bistår vi med SEO og sender tips for å generere trafikk til siden.

Sosiale medier

Les mer

Sosiale medier er et fantastisk verktøy for å nå ut til potensielle kunder, ansatte eller andre interessenter du vil kommunisere til. Den daglige bruken på på Facebook, Instagram, Snapchat og YouTube i tillegg til den profesjonelle bruken av Linkedin gjør at du har mange gode valgmuligheter. 

Vi hjelper deg med å få på plass en strategi for å satse på de forskjellige kanalene som passer dere. Her definerer vi en innholdsplan som sier noe om hva som skal publiseres, hvor det skal publiseres og hvor ofte. Vi kan også hjelpe deg med selve innholdsproduksjonen og publiseringen, slik at du kan fokusere på det du kan best.

Videre gjør vi analyser, og endrer strategien dersom vi ser at vi får bedre resultater på en type innhold i utvalgte sosiale medier i forhold til andre ting. Du får levert rapporter som viser hvordan vi presterer.

Video og innholdsproduksjon

Engasjerende og visuelt innhold med enkel og tydelig kommunikasjon er måten å gripe oppmerksomheten på.

Les mer

Skal du lykkes med innholdsmarkedsføringen din, enten det er for å publisere i sosiale medier, på nettsiden eller bruke til annonseringer er det viktig at innholdet engasjerer. I vår digitale hverdag er det enkle budskap som mottaker kan relatere seg til som slår best an, helst visuelt fremstilt gjennom video, bilder eller infographics. 

Vi kan hjelpe deg med å produsere korte og fengende videoer til sosiale medier, eller større produksjoner til presentasjoner og nettsider. Vi kan skrive tekst, ta bilder og designe infographics. Vi utformer konsepter og forslag i en kreativ prosess, etter å ha fått informasjon og innspill fra dere. Når alt innehold er godkjent starter vi produseringen.

Ta gjerne kontakt med oss


Nydalsveien 33, 0484 Oslo
+47 915 44 994
hei@elature.no